fbpx

Harry Styles geeft Fifth Harmony belangrijk advies

 

Hij is lid van een van de grootste boybands die er nu bestaat, dus van wie kun je beter advies krijgen dan van Harry Styles?

Hij gaf een advies waar hij zelf waarschijnlijk ook veel aan heeft gehad. Dinah van Fifth Harmony vertelde aan Entertainment Tonight dat Harry ze zeker geholpen heeft.

“Ik weet nog dat we aan het repeteren waren voor de tour. Hij kwam naar ons toe en sprak ons toe als groep. Hij zei ‘Jullie moeten echt met z’n allen op één lijn blijven zitten en zo dicht mogelijk bij elkaar blijven. Rond jullie allemaal zullen mensen zijn die jullie uit elkaar willen drijven. Het belangrijkste als groep is dat jullie beste vrienden blijven’,” zei Dinah tegen de Amerikaanse website.

En met dat soort mensen heeft Fifth Harmony zeker al te maken gehad. De roddels dat de meidengroep uit elkaar zou gaan vliegen je om de haverklap om de oren.

Dinah laat weten dat het einde van Fifth Harmony nog lang niet in zicht is. “Ondanks alles dat er gebeurd, is Fifth Harmony altijd onze prioriteit. Het is zeker onze eerste liefde. Het is de basis van alles wat we doen!”

Go Dinah en go Fifth Harmony!

Beeld: Instagram Fifth Harmony
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.