fbpx

Yay! De Harry Potter: Hogwarts Mystery game is eindelijk beschikbaar

We wachtten al een tijdje op de release en ein-de-lijk is het zover! Harry Potter: Hogwarts Mystery kun je sinds gisteren downloaden via App Store en Google Play. Dit is alles wat je moet weten over onze nieuwste verslaving.

Je eerste opdracht in de game is een eerstejaarsstudent creëren. Yep, in het spel ben je een student van de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Dreams do come true you guys! Nadat je een karakter hebt gecreëerd begint het spel echt. Je leert Rowan kennen, een andere eerstejaars die je een beetje wegwijs maakt in het spel. Zij brengt je naar Ollivander’s Wand Shop. Hier krijg je een staf (hoe cool?!) en leer je over je oudere broer die van school is gestuurd. Let the mystery begin…

Nadat je hebt gekozen voor Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw of Slytherin (OMG) kun je alles een beetje verkennen en kom je meer studenten tegen. Eén van die studenten is Merulo (more like de Draco Malfoy van Harry Potter). Wanneer de lessen beginnen heb je contact met professors (zoals Snape) en leer je spreuken.

Harry Potter: Hogwarts Mystery vindt plaats in een andere tijd dan die van Harry, Hermione en Ron. Dit verhaal is dus helemaal van jou en dat is eigenlijk best wel cool. Leer spreuken, maak nieuwe vrienden en kom erachter wat er is gebeurd met je oudere broer. Anyway, geen tijd voor een langere uitleg – we moeten een mysterie oplossen! Bekijk de officiële trailer van de game hieronder:

> De coolste Harry Potter tattoos
> Vond Tom Felton Emma Watson leuk?

Bron beeld: GameSpot Trailers

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.