fbpx

Harry Styles krijgt tattoo in The Late Late Show

 

Spelletjes, wie houdt er niet van? Eh ja, na The Late Late Show houdt Harry Styles misschien iets minder van spelletjes. Hij verloor ‘Tattoo Roulette’ en moest live in de show een tatoeage laten zetten!

De boys van One Direction waren te gast bij The Late Late Show met host James Corden en werden ter plekke uitgenodigd voor een spelletje ‘Tattoo Roulette’. De spelregels zijn simpel: iedereen (dus ook James Corden) kiest een rode box. In vier van de vijf boxen zit het woord ‘Safe’ en in één van de vijf zit het woord ‘tattoo’. Drie keer raden: degene die het woord tattoo trekt ‘moet’ daadwerkelijk een tatoeage laten zetten.

Niet zo’n big deal voor drie van de 1D boys, want zij hebben al een hele hoop tattoos. Wel zweethandjes en klotsende oksels voor Niall die én geen tatoeages heeft en heeft laten weten er eigenlijk ook geen een te willen. Ook James Corden is niet echt van de tatoeages en dat laat hij in de video dan ook zeker blijken.

Harry, die als vierde zijn rode box opent, blijkt uiteindelijk de (on)gelukkige en hij lijkt er vrij weinig moeite mee te hebben! Hij verrekt geen spier terwijl de naald de naam ‘Late Late’ in zijn huid zet.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.