fbpx

Het is waar: Zayn verlaat 1D!

 
Schreef editor Roxanne twee dagen geleden nog dat er geruchten rondgingen dat Zayn Malik misschien uit One Direction stapt, nu blijkt het toch echt officieel bevestigd te zijn door hem en de band zelf!

In een officieel bericht op Facebook vertelt Zayn vandaag dat zijn leven bij One Direction meer was dan hij ooit had kunnen dromen, maar dat na vijf jaar de tijd is gekomen om de band te verlaten. Hij wil een normale jongen zijn van 22 jaar die kan genieten van zijn privé leven. Daarnaast vertelt hij dat hij vier vrienden voor het leven heeft gemaakt en dat One Direction de beste band ter wereld zal blijven.

One Direction gaat gelukkig gewoon verder als viertal. Ze respecteren Zayn zijn keuze, gaan door met hun wereldtournee en zullen verder gaan met de opnames van hun vijfde studio album, die hopelijk later dit jaar nog uitkomt.

Wij hebben de tissues er in ieder geval al bij gepakt. En gaan nog even genieten van de laatste albums van One Direction waarop Zayn gewoon nog op te horen is…

Pak jij er ook tissues erbij?

Beeld: Instagram Zayn
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.