fbpx

Het verhaal achter & Other Stories

 
Het merk & Other Stories ken je vast wel, maar wat is nu het verhaal achter dit geweldige fashion brand? Dat lees je hier!

& Other Stories is afkomstig uit Zweden en behoort tot de wereldwijd bekende H&M Group. In Antwerpen werd op 14 mei 2014 de eerste winkel geopend waarbij de collectie vol enthousiasme werd onthaald door de Belgische fashion scene. Iets later werd & Other Stories Amsterdam in het najaar van 2014 geopend, ook met succes. Het luxe label is pas in 2013 gelanceerd, maar heeft al een grote naam verworven in modewereld. Het heeft zijn ateliers in Stockholm en Parijs, that’s where the wardrobe story begins.

Het merk probeert een grote diversiteit aan te bieden aan kleren, zodat praktisch elke meid er haar stijl in kan vinden. Elke fashionista heeft een eigen stijl en dus ook een eigen verhaal, dat is het idee achter het label. Bij & Other Stories vindt je niet alleen kleren, maar ook lingerie, beauty/cosmetica en vele, véle accessoires zoals schoenen, tassen en juwelen. Je kan er dus letterlijk alles vinden om je hele outfit tot in detail af te werken. Dit om je personal style te kunnen ontwikkelen, want een stijl gaat verder dan alleen de kleren. Wat zeker moet gezegd worden is dat de kwaliteit absoluut een hoogvlieger is voor een betaalbare prijs. Er zijn natuurlijk wel eens wat duurdere stuks bij, maar dat gaat dan over echt lederen stuks of kasjmieren truitjes.

Eén ding is duidelijk: deze fashion story is nog maar net begonnen en we kunnen er nog veel van verwachten!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.