fbpx

Hierom gingen Zac en Vanessa uit elkaar

 
Zac Efron en Vanessa Hudgens: het was vijf jaar lang ons favoriete Hollywoodkoppel. Eind 2010 waren we dan ook allemaal in shock dat het voorbij was. Maar de reden zal je verbazen..

Iedereen dacht dat de alcoholverslaving van Zac de reden was voor de breuk, maar niets blijkt minder waar! Vanessa onthult aan The New York Times dat niet Zac, maar de fans ervoor hebben gezorgd dat de twee nu geen setje meer zijn. Say what?

“I went through a phase when I was really mean because I was so fed up. Girls were running afterZac, and I was giving them death stares. Then I realized that’s not what that’s about. Spread the love, be a good person, they support you, be nice,” vertelt Vanessa.

Ondanks dat de twee allebei happily in love zijn met iemand anders hopen wij stiekem toch dat Zanessa op een dag weer bij elkaar komt.

Hoop jij op een hereniging van Zac en Vanessa?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment
  1. Oh man, zo zie je maar weer dat ik onder een steen leef. Ik weet toevallig wie Zac Efron is, maar…. Ehhm. Tsja, de rest, ik heb geen idee. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.