fbpx

Hilary Duff onthult waarheid over Lizzy McGuire

 

Hilary Duff heeft in een interview met PrideSource eindelijk onthuld hoe het voor haar was om te spelen in de bekende Disneyshow ‘Lizzy McGuire’!

Velen van ons konden zich goed vinden in het karakter Lizzy, ze was een soort grote zus die we nooit hadden gehad, maar Hilary zelf had een meer gecompliceerde relatie met haar.

Ze laat weten dat toen de show uitkwam, hij echt een deel van haar leven was geworden. Het voelde niet alsof ze iemand anders moest spelen. Ze zegt: “De schrijvers van de show kenden me zo goed en ze schreven dingen die ook op dat moment gebeurden in mijn leven. Zelfs de dingen die ik als Lizzy soms zei, klopten precies met wat ik in het echt ook zou zeggen.”

Omdat ze zo dichtbij het karakter stond, nam ze het besluit om er na de show en haar succes een tijdje tussenuit te gaan. “Iedereen dacht dat ik compleet gek was, omdat ik zo succesvol was en zoveel geld verdiende. En nu nam ik een pauze. Het was erg eng, omdat er geen garantie was dat mijn carrière later nog net zo succesvol zou gaan worden”.

Gelukkig is dit wel het geval, kijk maar naar haar nieuwe album ‘Sparks’ dat net uitgekomen is! Het hele interview kun je hier lezen.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.