fbpx

Maak je kast lenteklaar in 6 stappen

 

De lente is begonnen! Hier alvast enkele tips om je kast voor te bereiden op de mooie lentedagen!

  1. Berg je dikke winterjassen maar op voor de volgende vrieskou en maak plaats voor jasjes voor het tussenseizoen. De trenchcoat, korte vestjes met niet te dikke vulling, blazers en ga zo maar door.
  2. Ook perfect voor de lente is de superpopulaire Bernadette trui. De creatieve en handige meiden onder jullie kunnen deze zelfs perfect zelf maken! Als het net wat te koud is om alleen in een sweater of T-shirt over straat te lopen is deze cosy trui dé ideale vervanger voor een jas.
  3. Blazers zijn een must, niet alleen in de lente maar ook op frisse zomeravonden. Kies eens voor een oversized model, zo kan je er meer onder dragen en zul je het warm genoeg hebben.
  4. Voor echt korte zwierige rokjes is het misschien nog wat vroeg, tenzij je deze draagt met kousenbroek natuurlijk. Dus ga voor de kokerrok tot aan de knie of net over de knie óf een lange rok tot de enkels.
  5. Shortjes zijn way too early, maar als je toch dat zomerse gevoel al wilt hebben is er een andere optie. Kies voor de boyfriend jeans of rol de pijpen van je skinny jeans enkele malen om tot boven de enkel voor hetzelfde effect en draag daaronder een open schoen.
  6. De chino broek is ideaal voor tussenseizoen én zomer. Je vindt ze in diverse leuke kleuren en zijn hartstikke fijn om te dragen! Je kan er ook waanzinnig veel mee combineren!
Bron beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.