fbpx

Hoe Rihanna de show stal tijdens het MET Gala

 
Voor ons was 4 mei een herdenkingsdag, maar voor vele celebs een dag om te shinen met hun outfit op het welbekende MET Gala. Rihanna deed dat wel op een heel bijzondere manier.

Het werd gehouden in het Metropolitan Museum of Art in New York. Tijdens het evenement wordt geld ingezameld voor dit museum, en het gala is ter ere van de opening van de expositie die er op dat moment plaatsvindt. Elk jaar is er weer een nieuw thema, wat gekoppeld is aan het thema van de expositie.

Het thema was dit jaar ‘China – Through the looking glass’.  En het was wel overduidelijk wie de show steelde die avond, namelijk Rihanna! Haar japon werd handgemaakt door de Chinese ontwerpster Guo Pei en het duurde twee jaar om deze jurk te maken!

Toch werd de jurk wel erg belachelijk gemaakt op het internet, er verschenen foto’s waarop ze de jurk vergeleken met pizza, een banaan en een condoom. Misschien een beetje overdreven, want wij vinden de jurk gaaf en zeker gewaagd!

instagramrihanna

Wat vind jij van Rihanna haar jurk?

Beeld: Instagram Rihanna
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.