fbpx

De allerleukste hotspots in Londen

Iedereen kent Londen van de Big Ben en Londen Eye, maar Londen is heel veel meer dan dat. Dit zijn de allerleukste plekjes in Londen.

Covent Garden
Dit is het allerleukste plekje van Londen. Maar echt. Het is een plek waar eten, cultuur, entertainment en shoppen samenkomt. Overal zijn straatartiesten met allemaal leuke eettentjes en winkeltjes. Het is echt een aanrader om hier ’s avonds naartoe te gaan.

Shoreditch
Shoreditch is de perfecte plaats om insta waardige plaatjes te maken. Het is een wijk midden in Londen met allerlei street art. Je kunt ervoor kiezen om een tour te doen met een gids zodat je langs de allerbeste plekken komt.

Maitre Choux
Dit is misschien wel de mooiste banketbakker ooit. Ze hebben hier hele lekkere ‘eclairs’. Je kunt ze kopen in allerlei soorten kleuren.

Carnaby street
Voor de shopaholics: dit mag je niet missen. Vergeet Oxford Street. De volgende keer als je in Londen bent, moet je hier echt naartoe.

Sketch
Misschien heb je het al wel eens op Instagram voorbij zien komen. Het roze interieur: roze stoelen, roze banken, roze muren. Alles is hier per-fect. Als je wil high-teaen, kan je dit leuke plekje echt niet overslaan.

Lees ook:
> Hotspots in Parijs

Beeld:  Hugo Sousa on Unsplash
Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.