fbpx

Hotspots in Parijs die je zeker moet bezoeken

Parijs, de stad van de liefde. Ga je deze zomer naar Parijs? Lees dan snel verder voor de allerleukste hotspots!

Rue des Martyrs
Dit is niet zomaar een hotspot, het is een hele straat! Het ligt vlakbij Montmarte, waar je vast eens van hebt gehoord. Rue des Martyrs is echt de hemel als je van eten houdt. Ze hebben ijs, broodjes, fruit, gebakjes, groentes, chocolade en vis. Voor ieder wat wils!

Adres: Rue des Martyrs, Paris, Frankrijk

Le klay saint sauveur
Dit is een supermooie plek om te eten. Het voelt alsof je midden in het tropisch regenwoud zit, door alle planten die er staan. Het is midden in hartje Parijs en zeker te moeite waard!

Adres: 4Bis Rue Saint-Sauveur, 75002 Paris, Frankrijk

Merci
Deze winkel is van een fabriek omgetoverd tot een supercoole winkel. Ze hebben kleding, sieraden, woonaccessoires en vintage kleding.

Adres: 111 Boulevard Beaumarchais, 75003 Paris, Frankrijk

Ladurée
En natuurlijk mag je Ladurée ook niet vergeten! Ze hebben een prachtige winkel met een supermooie etalage. Als je binnenkomt ruik je al gelijk de zoete macarons. Ze zijn dan wel niet goedkoop, maar het is zeker de moeite waard om naar binnen de lopen. En om te proeven natuurlijk. Yum!

Adres: France, 75 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, Frankrijk

Ga jij ze bezoeken?

Lees ook:
5x zo deal je met jaloezie
Zo houd je je witte sneakers wit

Bron: www.pexels.com
Elle Helmig
Elle Helmig

Elle is een echte shopaholic. Ze houdt alle trends nauwlettend in de gaten en kent alle leukje plekjes van Nederland. Ze schrijft én maakt video's voor GRLMAG.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.