fbpx

How to: Boho Waves

 
Chloe, Valentino, Chanel, overal zie je het nu, het losse #justwokeuplikethis haar! Zo maak je deze coole boho waves zelf.

  1. Prep je haar eerst met een textuurspray om je krullen houvast te geven. L’Oréal heeft bijvoorbeeld een hele fijne Texture Spray die je haar niet verzwaard. Spray een klein beetje op ongeveer 15 a 20 cm afstand zodat het product mooi op je haar pakt zonder het vettig te maken. Spray ongeveer van je punten tot je oren.
  2. Borstel je haar daarna door zodat het mooi verdeeld is en niet plakt, maar wel met dat beetje hold heeft.
  3. Gebruik eventueel een ronde borstel en een föhn om je haar mooi te polijsten en de puntjes net om te krullen. Op die manier hoef je ze niet mee te pakken met je krultang waardoor ze minder beschadigen.
  4. Pak grove plukken en draai ze met een kleine twist om je krultang heen, even vasthouden, loslaten en beetje uittrekken. Zodra je overal genoeg krul hebt, schud je je haren losjes uit met je handen.
  5. Klein beetje haarspray nog op ongeveer 20 cm afstand eroverheen laten dwarrelen and hello gorgeous!
  6. Varieer eventueel met je scheiding (midden, zij of juist een hele lage zijscheiding) of bind je lokken samen in een lage paardenstaart of knot.
Ready for spring!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.