fbpx

How to: chopsticks updo

 

Een mooi opgestoken kapsel? Met een chopsticks, een lang potlood, stift (lekker kleurrijk) of wat je kunt vinden in die maat, maak je supersnel dit kapsel!

Benodigdheden  :
  • 1x Chopstick, stift of potlood
    paar haarspeldjes
    2x elastiekjes
    1x borstel

chopsticks11. Borstel je haar goed door naar achteren, zodat alle klitten eruit zijn.
2. Deel je haar in twee gelijke delen en kam als het nodig is nog eenmaal door, zet voor de handigheid de tweede kant vast en uit de weg.
3. Vlecht een kant in je favoriete vlecht vanaf ongeveer oorhoogte. Blijf ongeveer in het midden van je afgedeelde haar (tussen de scheiding en je oor). Hier heb ik een simpele dutch braid gebruikt, want als je dit kapsel met nat haar doet en dan overdag laat drogen, heb je savonds een onwijs mooie slag in je haar zitten!
4. Herhaal aan de andere kant en vergeet niet de uiteinden van de vlechten of tegen te kammen of met een elastiekje vast te zetten.

chopstick25. Haal een Chopstick, stift of potlood net boven de 2 vlechten door je haar heen.
6. Kruis de vlechten onderlangs en draai ze om de chopsticks heen eerst naar boven, kruisen en weer naar beneden.
7. Herhaal dit tot je haar op is.

chopstick3

8. Zet alles goed vast met haarspeldjes zodat het stevig blijft zitten. Gebruik een beetje haarlak, wax of een gel om wat uitspringende haartjes plat te leggen. Of houd het kapsel au naturel en lekker frizzy!

Maak dit kapsel uniek door lintjes mee te vlechten, haarpinnetjes met steentjes erop of bloemetjes in te steken op het einde!

GRLMAG_HAIR_How-Res150503010

Tip: creëer deze look ook eens ‘s ochtends, zodat je ‘s avonds mooie golven hebt!

 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.