fbpx

How to: Beach look

 

De zomer komt eraan! Zo maak je die glowy beach look.

  1. Begin met een kleine eyeliner op jouw favoriete manier. Je kan hem a la Angelina Jolie zetten: klein, dun en lang maken om je ogen meer katachtig te maken of juist kort en dik zoals Twiggy voor mooie, grote poppenogen.
  2. Breng een mooie laag mascara aan om je wimpers te definiëren en meer contrast te geven met je huid. Zelf ben ik altijd meer van een met water afwasbare mascara dan een waterproof op het strand, omdat als hij dan uitloopt het in ieder geval heel makkelijk te verwijderen is. Voordeel van een waterproof mascara is, omdat hij zo snel opdroogt, je beter de krul erin kan duwen (simpelweg even je wimpers omhoogduwen bij de roots en paar seconden vasthouden).
  3. Daarna is het tijd voor highlighters! De truc is om de mooiste glansjes op de juiste plek te krijgen. Gebruik een zachte highlighter voor je jukbeenderen, neusbrug, onder je wenkbrauwen en net boven je lippen, om die delen van je gezicht net iets meer naar voren te halen. Om de glans nog net dat beetje meer aan te zetten, kan je een grovere highlighter gebruiken. Hoe meer de highlighter glanst & glittert, hoe meer deze opvalt! Breng een klein beetje deppend aan boven op je ooglid (recht boven je pupil), een klein beetje extra op het hoogste punt van je jukbeenderen en in het midden van je lippen om ze net dat beetje extra diepte te geven.
  4. Omdat alles nu mooi glanst en je ogen al de aandacht trekken, hoef je alleen nog je wenkbrauwen nog mooi omhoog te kammen met een eyebrowgel. Zo blijven ze de hele dag mooi in model!

Daar is jouw glowy beach look!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.