fbpx

How to: Glowy skin

 

Tijdens de kerstvakantie kan je natuurlijk helemaal uitpakken met make-up, maar soms is een simpele healthy glow all you need.

Hierbij de uitleg van hoe je deze frisse basic look creëert:

  1. Check je skin, is hij al helemaal mooi van jezelf? Niks aan doen. Toch een paar rode plekjes? Dan kan je die simpel camoufleren door een beetje koele (geel/groene) concealer over te deppen. Toch ietsje te weinig geslapen? Dep dan een beetje warme (roze/oranje) concealer onder je ogen op de iets grauwere koelere schaduwen. Glanst je huid alleen maar iets teveel? Dep daar dan een beetje poeder overheen.
  2. Breng een peachy roze blush aan bij je wangen, een klein beetje over je oogleden en onder je oog. Omdat je de kleur ook rondom je ogen zet, krijg je weer net een iets andere look. Pas wel op dat je blush niet te rood/roze is en maar als een lichte zweem opzet om huilogen te vermijden. Ben je gezegend met een getinte huid, probeer dan meer richting peachy brons tinten te gaan. Je wilt de huid iets opfrissen en opwarmen en rozetinten kunnen dan al snel te onnatuurlijk en/of te koel lijken.
  3. Breng een mooie lichte sparkly highlight aan op het midden van je ooglid dicht tegen de wimperimplant aan en in het hoekje van je ogen bij je neus. Op die manier laat je je ogen nog meer stralen!
  4. Vergeet niet een likje van je fave mascara aan te brengen, je wenbrauwen eventueel iets in te vullen en je lips some love te geven met een fijne verzorgende lippenbalsem.
 Model: Margeaux,  fotografie: Claudia Raymat
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.