fbpx

How to: hair charms

 

Shine bright like a diamond! De perfecte haarstijl voor iedereen die net als ik te onstuimig is voor een floral crown. Of voor iedereen die niet iets meer oomph wil  geven aan gevlochten, gekruld of gesteild haar.

Het heerlijke van deze haarstijl is: you cant go wrong. Gewoon echt niet, hoe awesome is dat?!

haircharms1

  1. First thing first, neem een plukje haar waar je je charms wilt hebben. Let bij vastgebonden haar meer op de verdeling van de charms. Zorg dat je een schaar bij de hand hebt en knip de charms op formaat. Trust me een schaar is je beste vriend hierbij, wij waren hem vergeten..
  2. Verwijder de witte plastic achterkant van de doorzichtige zijde. Als het goed is zitten alle charms nog op het doorzichtige gedeelte! Gooi de plastic achterkant weg of leg apart zodat ,wanneer je klaar bent, je alles in een keer weg kunt gooien.

haircharms 2

  1. Plak het doorzichtige gedeelte op het haar. Ik raad aan kleine stukjes te gebruiken. Maar wij hadden geen schaar .. oops . Nu komt het tricky gedeelte! Pak je stijltang, ja stijltang. Krultang werkt niet, trust me. Zet je tang op warm, let goed op wat je haar aankan! Als je normaal de tang altijd op 180 graden zet, begin daar dan ook mee. Je kan hem altijd nog hoger zetten, wees voorzichtig.
  2. Houd de tang voor maximaal 4 sec. op iedere charm. Ja, ik weet het klinkt doodeng, maar het blijven strijkplaatjes en je tang is nu de strijkbout.  Pas op dat je met je tang alleen de charms verwarmt.
  3. Trek het plastic van de charms af zodra je klaar bent met het verwarmen. Et voila: you’re a mermaid! Of een elfje. In ieder geval erg pretty.

Grlmag

Hoe je jouw haar ook draagt, je zult merken dat bij iedere beweging de sparkles tevoorschijn komen. How much fun is that! Ben je ze na een dag, een paar uur of een paar dagen zat? Borstel ze zachtjes uit met gebruik van een beetje olie of was ze uit met conditioner.

Model: Lynn Spoor, Fotograaf: Angela Huizer, Makeup & haar: Charlotte @Colourfool Agency
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.