fbpx

How to: Koningsdag lippen

 
Maar hoe kies je nou de perfecte oranje voor jouw lips? Hier een paar tips, tricks en facts om je op weg te helpen, speciaal voor Koningsdag.

  1. Houd er rekening mee dat hoe feller (dus hoe groter het contrast is met je huidskleur en eigen lipkleur) hoe sneller het opvalt als je droge lippen hebt. Prep ze dus altijd goed van tevoren met scrub en je favoriete lippenbalsem.
  2. Als je voor een opvallende mond gaat, let dan ook op de finish, gebruik vooraf een lippotlood om het uitlopen tegen te gaan en een meer clean finish te krijgen.
  3. Vind je je lippen iets te groot? Maak ze optisch dan juist wat kleiner door de lipstick op te deppen. Een matte finish zal hier ook meer bij helpen dan een glossy lip.
  4. Ben je gezegend met een lelieblanke huid? Probeer dan een oranje met een blauwe ondertoon. De koelte in de kleur zal optisch rustiger tonen en minder snel vloeken bij je huid.
  5. De exotische beauty’s onder ons met een olijfkleurige huid raad ik juist eerder een oranje met een warmere ondertoon aan. Maar wie niet waagt die niet wint, dus probeer altijd uit. Als je je er maar goed bij voelt, dat is natuurlijk het belangrijkst!
  6. Voor mijn donkere schoonheden, girls zolang je maar niet voor te grauw of te flets gaat. Verder: don’t worry, eigenlijk staan bijna alle oranje tinten bij jullie!

Fijne Koningsdag!

Model: Kimberley Marchena @ Max Models / styliste: Janske Pen / Fotografe: Ivana Pattiwael
Charlotte van Beusekom
Charlotte van Beusekom

Als er iemand is die de kneepjes van het beautyvak kent is het make-up artist (Colourfool Agency) Charlotte. Voor GRLMAG test en tipt ze de fijnste beautyvondsten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.