fbpx

How to: koningsdageyes

 
Ben je helemaal dol op je eyeliner? Speel dan met de kleur voor de tofste oogopslag met Koningsdag!

De voorbereiding
  1. Leg al je oranje, rood, wit en blauw gekleurde make-up bij elkaar.
  2. Bedenk waar je voor wil gaan… de Nederlandse vlag, mat oranje of misschien zelfs glitter oranje?
  3. Check of je alle benodigdheden in huis hebt of vraag aan je moeder of vriendinnen of je wat mag lenen. Lukt dat niet en heb je wat zakgeld over? Dan is het tijd om te shoppen!
Alles ready? Dan kunnen we beginnen!
  1. Don’t panic! Waarschijnlijk heb je geen oranje eyeliner kunnen vinden of thuis liggen, maar denk simpel. Als je een oranje mascara, oogpotlood of vetschmink hebt werkt dat ook prima! Check wel goed of je de crème of liquid bij je ogen mag gebruiken.
  2. Om een mooie basis te creëren breng je eerst een bruine/zwarte eyeliner aan.
  3. Breng vervolgens je oranje liner aan.
  4. Zet je liner vast met een poeder zodat hij niet gaat lopen en om de kleur extra intens te maken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een klein kwastje en druk oogschaduw op je natte (of plakkerige) eyeliner. Probeer zwiepende bewegingen te vermijden zodat het poeder echt in de crème gedrukt wordt. Of ga voor een twist en gebruik glitters! Veel merken verkopen ook speciale lijm of gels waarmee het zeker weten geen kant mee opgaat.
Model: Kimberley Marchena @ Max Models / styliste: Janske Pen / Fotografe: Ivana Pattiwael
Charlotte van Beusekom
Charlotte van Beusekom

Als er iemand is die de kneepjes van het beautyvak kent is het make-up artist (Colourfool Agency) Charlotte. Voor GRLMAG test en tipt ze de fijnste beautyvondsten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.