fbpx

How to: Koningsdagnails

 

Heb je geen tijd meer om te shoppen, maar wil je je outfit toch nog even die ene touch geven? Probeer dan eens deze super easy Koningsdagnails!

Koningsdag-Charlotte-4

Voor extra mooie nagels en het beschermen van je natuurlijke nagels, begin altijd met een basecoat die ze beschermt (en zelfs ook kan versterken en voeden!) en eindig met een topcoat die zorgt dat je nagellak nergens meer naartoe gaat.

  1. Zijn meerdere kleuren niet echt jouw ding? Ga lekker voor minimalistisch en kleur ze allemaal oranje! Supervrolijk en helemaal Koningsdagproof!
  2. Durf je wat meer te experimenteren? Of wil je toch iets anders, maar wel opvallend? Ga dan voor de Nederlandse vlag! Je kan of zoals op de foto gaan voor een oranje pink en duim, rood op je wijsvinger, wit op je middelvinger en blauw op je ringvinger…
  3. Maar je kan het natuurlijk ook ingewikkelder maken… De Hollandse vlag 2.0 . Maak je hele nagel wit en laat goed drogen! Breng een beetje vaseline rond je nagel aan zodat je straks het overige makkelijk van je huid kan halen. Leg een niet te plakkerig plakbandje (eerst paar keer op je huid plakken) over het midden. Maak dan het bovenste horizontale vlak rood en de onderste blauw. Laat goed drogen! Trek dan het plakbandje weg en klaar!
  4. Ben je echt goed met lakken? Probeer dan bovenstaande tips, maar dan alleen als French manicure.

Plan voor jezelf genoeg tijd van tevoren in dat je lekker kan uitproberen en genoeg droogtijd hebt.

Model: Kimberley Marchena @ Max Models / styliste: Janske Pen / Fotografe: Ivana Pattiwael
Charlotte van Beusekom
Charlotte van Beusekom

Als er iemand is die de kneepjes van het beautyvak kent is het make-up artist (Colourfool Agency) Charlotte. Voor GRLMAG test en tipt ze de fijnste beautyvondsten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.