fbpx

How to: Nude make-up

 
De hit op alle catwalks voor SS15: Nude make-up. Na alle over de top make-up zien we nu steeds meer dat visagisten gaan voor less is more. Zo maak je die naturel look!

Een perfecte look als je nog maar tien minuten hebt voor je door moet rennen naar school.

  1. Kijk goed naar je gezicht en probeer alles van je tekenlessen op school weer te herinneren, want
    eigenlijk is make-up simpelweg kijken.
  2. Zie je rode plekjes, gebruik dan een gele, groene of in ieder gevoel koele tint concealer om het rood eruit te halen. Ben je juist meer grauw (onder de ogen bijvoorbeeld) gebruik dan warme oranje, roze of rode tinten om die te verdoezelen. Gebruik wel met mate! En vergeet niet tussendoor te kijken en te vergelijken of het wel of niet werkt. Zo heb je CC creams en primers in specifieke kleuren die licht aanvoelen om net die waas onder de ogen te laten verdwijnen of juist een lipstick die goed dekt als je een extreme kleur wilt corrigeren. Speel, test uit en vind voor jou de perfecte oplossing!
  3. Als je je huid na het kleur corrigeren toch nog dat beetje extra wilt geven, kan je hem altijd egaler maken door een poeder te gebruiken (hoe matter, hoe minder structuur je ziet) of een BB Cream of lichte foundation.
  4. Blijf bij de spiegel en kijk of je nu een mooie frisse huid hebt. Ga door met het toevoegen van highlights, een beetje contour met een bronzer en/of wat kleur op je wangen met een blush. Alles om een frisse, net gesport look te geven (vermijd een plamuurlaag, hoe verleidelijk het ook is ).
  5. Tijd voor de ogen! Kijk naar de kleuren van je huid, je haar eigenlijk alles wat moeder natuur je heeft gegeven. Gebruik die tonen (de donkere mattere) om je ogen en je wenkbrauwen even net dat beetje meer
    te geven. Ik hou persoonlijk erg van een schaduw in mijn arcadeboog en onder de ogen om ze net iets te vergroten. Vaak gebruik ik ook een highlighter net boven de pupil op het ooglid en in het hoekje van je ogen bij je neus om ze net iets groter en opener te laten lijken.
  6. Vergeet niet je lippen een lekkere scrub te geven! Eventueel kan je de vorm iets scherper te maken met een lippotlood in de zelfde kleur en een fijne gloss of lipconditioner voor die healthy shine. Let op: je kan vaak meer bereiken met een klein beetje van een boel producten dan van één product heel veel en vergeet nooit goed te blijven kijken.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.