fbpx

 
Stressvolle dagen gehad? Probeer dan eens een van deze eye-treatments.

Spoonies!
  • Leg twee metalen lepels uit de koelkast voor 30-60 seconden op je ogen. De koelte vermindert roodheid rondom de ogen en zwellingen., maar pas wel op dat de lepels iet te koud zijn, het moet wel prettig blijven voelen! Superfijn ook bij zware oogleden of als je moeite hebt met opstaan. Wissel eventueel met 2 nieuwe gekoelde lepels af totdat je ogen niet meer gezwollen zijn.
  • If tea can’t fix it… what can?

Leg een theezakje (pure kamille, groene en zwarte thee zijn fave’s ) in net gekookt water voor 3 minuten om de werkende stoffen te activeren. Laat ze dan afkoelen in de koelkast en leg ze daarna 5-10 minuten op je ogen voor een heerlijke zen moment

    • Moooooeeeee!

    Als je last hebt van een droge of een geïrriteerde huid probeer dan eens volle melk in plaats van een schijfje komkommer. Leg 2 wattenschuifjes in gekoelde volle melk zodat ze helemaal doordrenkt zijn. Leg ze daarna net als bij de lepels op de ogen en laat ze inwerken.

  • Komkommertijd

Komkommer is niet alleen gezond (veel vitamines net onder de schil!) en een makkelijke manier om meer vocht binnen te krijgen, ook is het superrelaxend op de ogen.

Snijd een plakje af van een koude komkommer en leg 10 minuten op je ogen om wallen en opgezwollen ogen te verminderen Persoonlijk vind ik dat het de kou stiekem is die het meeste doet…maar het ziet er wel onwijs leuk uit, Selfie!

Test wel altijd alles eerst uit op een klein stukje huid om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent!

Beeld: Pretty Little Liars
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.