fbpx

How to: perfecte rode lippen

 

Wil jij weten hoe jij perfecte rode lippen kunt maken? Oefen dan eens aan de hand van de volgende stappen!

perfect red lips tutorialhow-to:
  1. Begin met mooie gescrubde en gevoede lippen en teken eerst je lipvorm met een potlood. Vormen tekenen is namelijk veel makkelijker met een scherp potloodje en zorgt ervoor dat je lipstick straks veel langer blijft zitten.
  2. Ga over het potlood heen met een (liquid) lipstick om de kleur intenser te maken en meer dimensie te geven. Als je bang bent om snel buiten de lijnen te gaan, kan je de lipstick altijd een beetje “ meeslepen” door weer met het potloodje langs de randen te gaan. Vergeet ook niet de hoekjes van je mond, anders heb je straks 2 helften in plaats van een mond!
  3. Trek je lippen strak met een innerlijke glimlach en ga je randen langs met een klein beetje concealer om foutjes recht te trekken en met een beetje poeder om alles vast te zetten.

IF YOUR’E SAD, ADD MORE LIPSTICK AND ATTACK!

Coco Chanel

Model: GRLMAG Carlijn / Haar: Mandy @StudioStroop / Fotograaf: Sean Jansen / Make-up: Charlotte van Beusekom/ Special Thanks to Richard Terborg
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.