fbpx

How to: red lips

 

Wat is een snelle en makkelijke manier om je complete look in één handeling Christmas-proof te krijgen? You guessed it, red lips!

  1. Bedenk waar je naartoe gaat en wat je gaat doen. Yep, als je en 7 gangendiner op de planning hebt staan is een sticky glossy look nou niet echt handig… of je wil na het eerste voorgerecht je rode lips al kwijt zijn!
  2. Kijk waar je zelf handig in bent. Lipstick pro en met je ogen dicht teken jij ze nog superstrak? Dan is een felrode/donkere of enige andere kleur die volledig dekkend is en in contrast staan met jouw huidskleur geen probleem. Toch a bit new to the block? Kies dan voor een veiligere optie als een potlood (meer controle) of toch een glossje.
  3. Probeer je new favourite red altijd van te voren uit, geeft hij toch teveel af, plakt hij onwijs of is de kleur misschien toch niet helemaal wat je had gehoopt?
  4. Probeer ook uit met verschillende mixjes, bijvoorbeeld lichter in het midden van je lippen en donkerder in de hoekjes (handigste om dit met een potloodje te tekenen) voor volle lips. Of hou juist de randjes zacht door de lipstick op te deppen voor een meer stained look.
  5. Hou je van rood maar wil je hem door de dag toch veranderen? Experimenteer met lippotloden, andere lipsticks of glossjes om de textuur en/of de kleur aan te passen.

Happy Holidays !

Model: Lisa van Impe, fotografe: Claudia Raymat
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.