fbpx

How to wear: Army green

 
Katy Perry was helemaal in het army green in haar ‘Part of me’ muziekvideo, maar hoe dragen we deze trendkleur eigenlijk? Zo combineer je het!

  1. Army groen is een kleur die vrij jongensachtig overkomt. Dus pas op, dat je deze kleur niet gaat combineren met allemaal donkere kledingstukken. Wissel de kleur af met bijvoorbeeld licht beige en licht bruin. Je kunt het ook combineren met een zwart item, maar pak dan uit met opvallende sieraden zodat de look niet te donker wordt.
  2. Je kunt ervoor kiezen om je hele stijl stoer te houden. Bijvoorbeeld met stoere zwarte laarsjes. Of je combineert het legergroen met juist iets klassieks bijvoorbeeld hoge hakken: een coole mix tussen stoer en vrouwelijk.
  3. Maak een verschil met het soort materiaal en stof in je kleding, bijvoorbeeld met leer, suède of nepbont. En houdt daarin weer de kleuren die we net noemden in je achterhoofd. Juist om deze soorten materialen te gebruiken bij army groen, creëer je een stoere look.
  4. Army groen is lekker stoer, pak dus lekker uit met studs en gouden sieraden. Het verschilt natuurlijk persoonlijk of je van goud of zilver houdt, maar goud valt lekker op bij army groen.

Bron beeld

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.