fbpx

How to wear: Bohemian

 
Lange jurken, vrolijke bloemenprints, een tikje romantiek en een beetje vintage. Oftewel, de avontuurlijke Bohemian stijl. Het blijft een modetrend, zeker in de zomer. Maar hoe kun je nu deze stijl het beste dragen?

  1. De bohemian stijl is vooral gebaseerd op aardetinten, gebruik deze ook en durf te combineren. Vooral leuke details en lange en wijde kledingstukken horen bij deze trend. Het is een combinatie van gibsy meets hippie.
  2. Bij deze stijl kunnen gekke prints soms best met elkaar worden gecombineerd, ook al denk je dat het te slordig staat. Let er alleen op dat de kleurencombinaties bij elkaar passen en dat de prints niet met elkaar vloeken.
  3. Met accessoires kun je zeker uitpakken bij deze stijl. Lange kettingen, vintage bruine leren tasjes, veertjes in je haren, en ringen met grote stenen bijvoorbeeld. De regel ‘less is more’ geldt niet bij deze stijl, dus ga er lekker voor met wat je allemaal in je kast hebt hangen!
  4. Ook soorten materialen zijn belangrijk van je kledingstukken. Maak combinaties van verschillende soorten stofjes, bijvoorbeeld een wollen shirtje met een katoenen rok. Of een rok met kraaltjes en een blouse van zijde.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.