fbpx

How to wear: de crop top

 
De crop top, dat korte en vooral leuke topje. Misschien dat het zo’n trend geworden is sinds die verschrikkelijk warme dagen, maar we kunnen er niet meer omheen. De crop top is hot en zo draag je deze met stijl!

Combineren met de kokerrok

De crop top is super fashionable met een kokerrok, of nog beter met een klokrok, want ook deze maakt een grote comeback dit jaar. Je kunt het beste kiezen voor een kokerrok tot aan de knie. Ga voor een crop top in het zwart, dan kun je bij de rok kiezen voor een neutrale kleur of pastel.

Lange rokken

Om even bij de rokken te blijven, is de lange rok tot op de enkels zeker een aanrader. Met de lange rok in combinatie met de crop top, kan je voor een speelse outfit gaan. Dit wil zeggen: ga weer voor neutraal bij de top en combineer met een zwierige rok met veel kleur of leuke accenten.

Kies voor een jeans met hoge taille

Een andere optie is een jeans met extra hoge taille. Dit hoeft geen skinny te zijn, het mag ook een losser model zijn. Het is allebei perfect mogelijk, zolang de hoge taille maar goed opvalt. Een bijkomende tip is om de broekspijpen op te rollen tot boven de enkel voor een nonchalant effect. Zo oogt het nog zomerser!

Tops & shorts

Let op met deze top te combineren met shorts. Als je het met een short wilt dragen, moet je ook hier weer kiezen voor een hoge taille zodat je buik niet vollédig bloot is. Ga voor een short in een speciale uitvoering met fijnere stof. Niet voor de basic jeans short, maar een short in zijde of katoen bijvoorbeeld. Dat straalt veel meer klasse uit ondanks je zo’n korte top draagt.

Dus heel belangrijk: werk liever niet met lage taille bij de crop top, maar minstens midden en nog beter met hoge taille. Waarom? De crop top valt echt kort waardoor een groot deel van je buik te zien is, dus is het heel mooi om met een onderstuk te combineren dat je taille benadrukt, wat er ook voor zorgt dat het niet té bloot is om mee over straat te lopen.

Beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.