fbpx

How to wear: De kokerrok

 

 
Yes girls, de kokerrok blijft ook in 2015 helemaal hot. Deze modetopper zal veel te vinden zijn in de aanstormende voorjaarscollecties. Je kan er verschillende looks mee creëren en het is sexy zonder over-the-top te gaan! Hier enkele tips voor die fancy look met de kokerrok.

  1. De zwarte kokerrok is het makkelijkste om te combineren. De kleur zwart is altijd classy en staat iedereen goed.
  2. Om je look een stoere touch te geven kan je de rok combineren met een T-shirt of sweater waar een coole print of tekst op staat. Daaronder een stel zwarte enkellaarzen met studs, een grote shopper handtas en klaar!
  3. Wil je het graag classy en chic? Dan blijf je zeker bij de zwarte kokerrok en kan je er een eenvoudige blouse of hemd op dragen. Die mogen wel in kleur om contrast te krijgen in je outfit. Lichtblauw, zalmroze, ecru of wit zijn alvast aanraders.
  4. Als je voor een T-shirt, blouse of hemd kiest bij deze rok, vergeet dan niet deze in je rok te steken. Dit legt de nadruk op je taille en maakt de outfit extra stijlvol.
  5. Durf te combineren met sneakers. Deze mogen kleurrijk zijn, vintage of wat soberder. Als je fan bent van de ‘I don’t care attitude’, zijn die sporty sneakers een must!
  6. Je kokerrok mag ook een ander kleurtje hebben natuurlijk. Er bestaan er zelfs met opvallende pailletten, goed imitatieleer en aparte kleuren. Wees niet bang om eens gek te doen!
Bron beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.