fbpx

How to wear: De ruit

 
Misschien droegen een aantal jaren geleden de Schotsen alleen het ruitje, en daarna de punks. Maar tegenwoordig is het een trend geworden die iedereen kan het dragen. Zo doe je dat!

  1. Je kunt met deze Schotse ruit verschillende kanten op. Namelijk meer richting de stoere of de klassieke kant. Of je combineert beide. Houd vooral de rest van je kleding rustig. Draag je bijvoorbeeld de ruit als kokerrok, draag dan een shirt of bloesje erboven met een effen kleur. Ditzelfde geldt voor je broek/rok als je het ruitje als bovenstuk hebt.
  2. Haal één van de kleuren die je in de tartan zitten terug in je andere kledingstuk.
  3. Wil je voor de classic way gaan, draag het dan met een leuk colbertje en leuke bijpassende pumps. Als je bijvoorbeeld een geruite rok hebt of een geruite broek, dan staat het extra sexy om een colbertje er bij aan te trekken.
  4. Vind je het ruitje teveel om als kledingstuk te dragen? Het is ook leuk om als accessoire terug te laten komen. Bijvoorbeeld als sjaal, haarband of tas. Het valt vooral op bij je grijze/zwarte kleding.
  5. Draag je een jurkje met het ruitje? En ga je voor de stoere stijl? Maak het dan speels en stoer door bijvoorbeeld zwarte kniekousen eronder aan te trekken in combinatie met herenschoenen (brogues) of Dr.Martens. Gebruik als haaraccessoire een haarband om het nog cuter te maken.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.