fbpx

How to wear: De salopette

 
De salopette – oftewel tuinbroek – kennen we allemaal nog wel. Het is een trend van al heel wat jaren geleden, maar maakt zijn comeback voor het aanstormende zomerseizoen. Zo draag je hem.

  1. De salopette kan gedragen worden met een sweater. De kleur van de sweater is dan extra mooi in grijstinten, zwart, wit of ecru om zo te contrasteren met de blauwe denim salopette.
  2. Vooral met mooi weer kan ook een hemdje perfect onder de tuinbroek gecombineerd worden!
  3. Een lederen vest is het perfecte jasje voor bij dit item en zorgt voor een stoer effect bij de speelse broek. Zwarte schoenen eronder met riempjes en studs maken deze outfit helemaal af!
  4. Werk de outfit af met een riem in bruin of zwart leder óf in goudkleur als leuk detail.
  5. Een T-shirt of top met kleuren zoals zachtroze of met mooie detailafwerkingen aan de kraag of mouwen is een perfect match bij dit type broek! Ook T-shirts of tops afgewerkt met goud-of zilverdraad zijn er super mee te combineren.
  6. Als schoenen zijn voor de (hopelijk) warmere zomerdagen ballerina’s en sandalen een dikke aanrader.
  7. Last but not least: met de salopette kan je bijvoorbeeld een donkerblauwe blazer dragen om zo de ideale ‘fun and chic’ combinatie te krijgen.
Beeld: Happily Grey
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.