fbpx

How to wear: De trenchcoat

 
De trenchcoat verovert zijn plek in de fashion scene. Bekende bloggers, zoals Kenza Zouiten, worden ermee gespot en de trend is gezet. Maar hoe combineer je deze klassieke jas?

  1. Aangezien het om een heel klassieke jas gaat, zorg je ervoor dat de rest van je outfit het wat stoerder maakt. Boyfriend jeans, T-shirt met statement op, stel sneakers eronder en jouw trenchcoat krijgt opeens een heel andere look!
  2. Je kan ervoor kiezen om de trenchcoat open te laten hangen om je outfit een nonchalante, maar toch stijlvolle touch te geven.
  3. Draag er zeker geen rok onder, anders gaat de hele look er veel té klassiek en netjes uitzien voor jonge girls.
  4. De trenchcoat vind je vooral in het beige en zwart. De jas in  poederroze is zeker een aanrader om de leukste combinaties mee te maken, alleen niet zo makkelijk te vinden helaas.
  5. Als je geen voorstander bent van de slordige boyfriend jeans, kan je er ook een skinny onder dragen. Dan kun je wel best de broekspijpen twee keer omrollen tot net boven de enkel om toch het nonchalante effect te behouden.
  6. Best combineren met een jeans! Broeken uit stof zoals katoen bijvoorbeeld, zijn  moeilijk te combineren onder deze jas.
  7. Het is ook cool om bij de trenchcoat een grote handtas te dragen en op een zonnige dag je pilotenzonnebril!
  8. De belangrijkste tip blijft om de jas zo stoer mogelijk te dragen, zo creëer je een gewaagde look met persoonlijkheid.
Beeld: Kenza Zouiten
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.