fbpx

How to wear: Flared jeans

 
De flared trousers zijn weer helemaal hot dit jaar. Maar hoe draag je  deze aparte broek zonder erbij te lopen als mislukte hippie uit de sixties?

  1. Als je er classy en chic uit wilt zien komt deze broek zeker van pas. Draag er een klassiek zijden of katoenen hemdje op en steek deze in de flared trousers, nog een stel sleehakken of pumps eronder, klein keurig tasje, en je outfit is geslaagd!
  2. Wil je het wat meer comfy? Dan kan je er een leuke t-shirt op dragen of een los bloesje dat je ook weer bij een high waist in de broek steekt op een nonchalante manier. Daarover kan je de bekende oversized Bernadette trui dragen. Werk af met statement ketting in felle kleuren.
  3. Sneakers zijn er ook onder te combineren, maar moeilijk. All stars en Stan Smith Adidas schoenen zijn er het beste onder.
  4. De flared jeans is ook leuk met een oversized blazer. Haal dan nog je high heels boven en je ziet er allesbehalve lomp uit!
  5. Een clutch met veel kleur en details is een absolute aanrader bij outfits met deze broek!
  6. Perfect om het nog wat stoer te maken is een lederen jasje erop. Zowel bij de gewone flared jeans als de stoffen flared trousers.
  7. Kies deze broek best in zachte en neutrale kleuren. Er mag kleur in zitten, maar dan lichtblauw bijvoorbeeld. Geen schreeuwerige kleuren dus!
Beeld: Native Fox
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.