fbpx

How to wear: Open side split tops

 
Open side what? Ja, je leest het goed. Een open side split shirt is de nieuwe trend van dit jaar. Maar hoe moet je deze aparte shirts nu dragen? Drie tips on how to wear!

Je kent misschien de zomerhemdjes nog wel, met van die grote armsgaten. Het concept van de open side split shirt lijkt er een beetje op, maar het zijn lange tops met een enorme split aan de zijkanten. Ook te dragen in de winter met topje eronder!

  1. Draag er een stoere spijkerbroek onder met gaten. Juist omdat dit shirt zo wijd is, moet je er iets straks onder dragen. Het shirt is ook vrij simpel, dus is het leuk als je een broek draagt die een andere stijl heeft. Simpel versus stoer bijvoorbeeld. Draag er leuke hoge pumps onder, en je hebt een sexy outfit. Wil je toch een complete simpele stijl gaan? Ga dan voor een legging met pumps.
  2. Als het echt warm is, kun je een kort broekje er onder dragen. Zorg er wel voor dat het broekje aan de zijkant wel te zien is en niet te kort is, anders lijkt het alsof je er niets onder draagt. Draag er gladiator sandalen onder. Of als je echt van gewaagd houdt, hoge laarzen met hak.
  3. Omdat het shirt eenvoudig is, kun je uitpakken met sieraden. Maar houdt de complete stijl clean. Ga voor een statement-necklace, die lekker opvalt maar houdt de kleuren rustig. Je kunt ook gaan voor een lange ketting met een steen bijvoorbeeld, als je niet zo van de statement necklaces bent. Of pak uit met ringen en oorbellen.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.