fbpx

How to wear prints

 

Shirts met prints zien we tegenwoordig erg vaak in de winkel, bijvoorbeeld dat er allemaal soorten lipsticks op één shirt zijn afgedrukt. Maar hoe draag je deze drukke items eigenlijk?

  1. Probeer een kleur van het object wat op je kledingstuk staat afgedrukt terug te halen in je andere kledingstukken die je draagt. Dus draag je bijvoorbeeld een roze rokje met allemaal paarse lipsticks, pak dan de kleur paars en draag het als effen shirt.
  2. De tweede tip is vooral om je andere kledingstukken rustig te houden.
  3. Omdat kledingstukken met prints wel een beetje jaren tachtig/negentig zijn, is het extra leuk om een scrunchie te dragen, je weet wel die leuke haarelastiekjes met stof! Een hoge paardenstaart, en voilà you are ready to go!
  4. Voor de andere accessoires die je kunt gebruiken, is het leuk om de objecten die in je print zitten terug te laten komen in bijvoorbeeld je oorbellen. Dus heb je een shirt met ananassen, kun je leuke ananas oorbellen in doen.
Beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.