fbpx

How to wear: Seventies style

 
Kom maar op met die grote hoeden, zonnebrillen en franjes! Want we zijn weer helemaal klaar voor die jaren zeventig kledingstijl, die op dit moment weer helemaal hot en happening is. Benieuwd hoe je deze stijl draagt?

  1. Haal je lange broeken met wijde pijpen maar weer uit de oude kledingkast, want bij deze stijl passen deze broeken helemaal. En niet alleen maar jeans, maar ook andere soorten stof passen bij de jaren zeventig. Tip: ga langs bij de H&M voor deze soort broeken.
  2. Suède is hét helemaal, vooral laarsjes of tassen met leuke franjes eraan. Of draag zo’n stoere suède jas, in combinatie met een blauwe wassing jeans. Erg leuk, om deze twee soorten materialen te combineren. Meestal zie je suède vaak in de kleur beige, maar voor de seventies zijn alle kleuren mogelijk!
  3. In de jaren zeventig gebruikten vele hippies ook veel kleuren en patroontjes. De gekste kleurencombinaties waren mogelijk. Probeer dus ook lekker te experimenteren met felle kleuren en wees niet bang om voor gewaagd te gaan. Draag bijvoorbeeld een gehokte felle kleur trui of shirt.
  4. Draag je haar lekker met veel volume en getoupeerd, of met een leuke haarband in bijvoorbeeld. Of als je een krultang hebt, krul je haar dan en toupeer het dan nogmaals voor een extra gaaf resultaat!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.