fbpx

How to wear: Statement kettingen

 
Ze vallen zeker op, zijn vaak aardig zwaar, maar als je ze draagt weet je zeker dat je straalt van miles away! Je weet vast wat wij bedoelen; statement kettingen. Zo combineer je ze.

Je hebt ze in alle kleuren en maten, maar hoe combineer je ze nu het beste bij je outfit? Sommige zijn zo groot en kleurrijk, dat je niet al te veel kunt uitpakken met je outfit. Daarom vier tips over hoe je deze kettingen het beste kunt dragen:

  1. De naam zegt het al, het zijn statement necklaces. Je ketting maakt het statement en niet je kleding. Zorg ervoor dat je het rustig houdt met grafische prints en motieven. Je kunt wel weer uitpakken met je basic kleuren die je gebruikt bij kledingitems die structuur hebben. Bijvoorbeeld een zwart shirtje van een gehaakt stofje.
  2. Draag de ketting bij een bloesje die een kraag heeft, en knoop je blousje helemaal dicht tot aan de bovenkant. Hang je ketting dan iets lager dan normaal, zodat je ketting er als het ware uit springt. Houd de kleur van het blousje wel simpel. Je kunt als je voor gewaagd houdt, een blousje nemen met een grafische print maar still keep it simple.
  3. Less is more. Ga niet uitpakken met andere sieraden, misschien een ring of een kleine knopje als oorbel, als toevoeging. Maar zorg dat het matcht bij de ketting. Ga dus niet met allemaal verschillende kleuren werken.
  4. De stijl van de ketting is ook belangrijk. Je kunt er voor kiezen om de ketting te combineren met de stijl van je kleding. Maar je kunt er ook voor kiezen om de stijl van je ketting juist het tegenovergestelde te maken van wat je kleding uitstraalt. Bijvoorbeeld een klassieke ketting in combinatie met een stoere outfit.
Bron foto 
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.