fbpx

How to wear: Witte sneakers

 
Misschien draag jij ze alleen als je naar de sportschool gaat, maar witte sneakers zijn de nieuwe trend van 2015! Gezien op de runway bij Burberry, witte sneakers met een gekleurde zool, van citroengeel tot kersrood. Maar voor de minder gewaagden is een helemaal witte sneaker ook al voldoende. Zo draag je ze.

  1. Wanneer deze sneakers erg opvallen, is als je donkere kleuren gebruikt in je kleding. Zwart of donkergrijs bijvoorbeeld. Je kan de witte kleur nog terug laten komen door middel van een witte sjaal of een ketting met witte elementen.
  2. Draag ze onder lange rokken. Vooral rokken met een effen kleur. De sneakers breken het lange vlak van de rok waardoor er een leuke combinatie ontstaat. Draag een top met een gekke print er op, zodat het niet te saai wordt.
  3. Wil je toch voor een sportieve look gaan? Draag ze dan bij een denim jeans met een donkere wassing. Wil je klassiek en sportief combineren? Zorg er dan voor dat je een basic wit shirt draagt (met een simpele tekst/print erop), een colbert jasje erover heen en je hebt een leuke outfit!
  4. Je mag ook best wat kleur gebruiken met je top of trui. Zorg ervoor dat je alleen je rok of broek basic houdt, zodat je kan uitpakken met het bovenstuk. Kies voor een gekke grafische print, met allemaal gekke kleurtjes als je van gewaagd houdt.

Heb jij al witte sneakers?

Bron beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.