fbpx

 

Dat hatelijke uitspraken niet goed zijn voor je carrière bewijst zangeres Iggy Azalea. Ze zegt haar optreden op Pittsburgh Pride, waar ze headliner zou zijn, af. Shocking!

Pittsburgh Pride is een groot festival voor homoseksuelen in Amerika. Iggy Azalea zou de belangrijkste artiest zijn, maar heeft haar optreden gecancellt omdat ze in het verleden anti-homo uitspraken heeft gedaan. Helaas voor Iggy kwamen mensen hier achter en wilden ze haar niet op het festival hebben.

Op Twitter zegt de zangeres het volgende: “Ik vind het erg jammer dit nieuws te moeten delen, maar ik zal op 13 juni niet op Pittsburgh Pride optreden. Het is een lastige beslissing omdat ik het evenement en de gemeenschap echt steun. Ik heb echter het gevoel dat mijn deelname op dit moment alleen maar afleidt van het doel van het evenement.”

Wel zegt ze spijt te hebben van haar uitspraken: “Ik geloof echt in gelijkwaardigheid. Helaas heb ik ooit woorden gebruikt die ik niet had moeten gebruiken. Ik bedoelde er geen kwaad mee en betreur dat ik ze ooit heb uitgesproken. Het spijt me als ik iemand heb beledigd of teleurgesteld. Ik wens mijn vrienden die wel gaan optreden veel succes.”

Heftig! Hopelijk denkt ze volgende keer twee keer na over haar uitspraken..

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.