fbpx

Jouw ouders wilden je sowieso iets bijzonders meegeven, dus toen bedachten ze jouw naam. Super origineel, maar o zo lastig voor de buitenwereld! Herkenbaar? Lees dan snel verder!

Weet je het zeker?

Wanneer iemand jouw naam opnoemt is de kans heel erg groot dat ze deze niet goed uitspreken. Dat ben je ondertussen wel gewend en je verbetert iemand dan ook automatisch. Bizar is dan dat mensen vragen of je het wel zeker weet. Ehm ja duh, het is toch mijn naam? (Dit is ondergetekende net even iets te vaak gebeurd)

Je naam schrijven is een drama

Waar mensen met een iets meer voorkomende naam het supermakkelijk hebben bij Starbucks, ben jij meganieuwsgierig. Hoe zouden ze mijn naam vandaag weer hebben geschreven? Het is ook al een paar keer voorgekomen dat je jezelf maar gewoon Anna hebt genoemd, dat is gewoon makkelijker voor iedereen.

Nooit iets persoonlijks voor jou

Zeker als kind vond je dit niet leuk: er waren nooit eens sleutelhangers/mokken/bedeltjes/notitieboekjes/etc. met jouw naam erop. #Sadlife

Je hebt al 1000 verschillende namen gekregen

Mensen weten gewoon niet zo goed hoe ze jouw naam uit moeten spreken. Dat snap je echt wel hoor, maar als je je naam al zo’n twaalf keer hebt uitgesproken is het toch niet zo moeilijk om daar bij te blijven? Je wordt een beetje moe van al die variaties op je naam, zeker omdat je ondertussen ook op alle variaties reageert. Ook als mensen je niet nodig hebben, maar de persoon met een variatie op jouw naam, sta jij paraat.

Herkenbaar?

Lees ook:

>Dit is de naam van de dochter van Kylie Jenner

> Dit herken je als je dieren eigenlijk veel leuker vindt dan mensen

Bron beeld: pexels.com

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.