fbpx

Inspirerende podcasts voor ambitieuze meisjes

Podcasts worden steeds populairder. Dat is niet zo gek: het is makkelijk te beluisteren terwijl je met andere dingen bezig bent. Om je alvast op weg te helpen tussen al die podcasts, is hier een lijstje met de leukste voor iedere girlboss to be.

1. The Erin May Henry Show van Erin May Henry
Erin May Henry, bekend van haar YouTube-kanaal, vertelt in haar podcasts alles over het opbouwen van je eigen bedrijf, het ontwikkelen van een mindset voor succes en hoe je betaald kunt worden om jezelf te zijn.

2. Girlboss Radio van Sophia Amoruso (Nasty Gal)
Wie kent haar niet? Oprichtster van bekende webshop Nasty Gal, Sophia Amoruso, heeft in 2015 Girlboss Radio opgericht. In elke aflevering van de Girlboss Radio interviewt Sophia inspirerende vrouwen die hun ervaringen delen van hun carrière en advies geven om succesvol te worden. Verwacht grappige, kwetsbare, en eerlijke gesprekken die je nergens anders zult horen.

3. The Business of Fashion Podcast
The Business of Fashion Podcast is een wereldwijde hulpbron voor iedereen die te maken heeft met mode. Het wordt vaak beschreven als ‘onmisbaar’ en ‘een verslaving’. Interesting!

Welke podcast ga jij luisteren?

> Van je telefoonverslaving af met deze tips!
> 8 signs dat je met de juiste persoon bent

Bron beeld: Unsplash.com

Demi Kraaikamp
Demi Kraaikamp

Modestudente Demi houdt je graag op de hoogte van alle ins en outs uit de modewereld.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.