fbpx

Zo krijg je de allermooiste Instagramfeed

Raise your hand if you LOVE Instagram! Instagram: ik kan uren per dag spenderen aan foto’s maken voor mijn Insta. Kan jij wel wat tips gebruiken voor jouw feed? Lees snel verder!

#1. Kijk om je heen

Wanneer je door de perfecte Instagramfeed van je favoriete blogger scrolt, zie je waarschijnlijk mega vette locaties en plekken waarvan je zeker weet dat je ze nooit tegen zal komen. Well, think again! Kijk eens om je heen. Spring op je fiets en rijd eens een rondje bij jou in de buurt, zeker weten dat je een toffe plek tegenkomt. Zo niet? Pak een keertje de trein naar een leuke stad en ga ervoor!

View this post on Instagram

Today #nyfw #balenciaga #fullook @debijenkorf

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

#2. Zorg voor een match

Hoe komt het dat bepaalde feeds er on fleek uitzien? Omdat ze matchen! Let erop dat je foto’s met elkaar matchen, wanneer je ze plaatst. Dit kan je doen door een bepaald kleurenthema te kiezen, of juist altijd dezelfde filter te gebruiken. Weet je niet zeker of iets bij elkaar past? Gebruik dan een app als UNUM om je feed te plaatsen voor je het publiceert.

#3. Laat foto’s van je maken

Heb jij een mega stylish outfit aan en wil je dat deze door de wereld gezien wordt? Ga opzoek naar een fancy achtergrond en maak wat outfit foto’s. Neem je vriendinnen/broertje/zusje/whatever mee of vraag een wildvreemde om foto’s te maken. Geloof me, dit is niet awkward, het is alleen maar leuk. Sta je nou niet zo leuk op de foto? Beweeg dan even, doe een gek dansje en laat iemand dan foto’s van je maken. Zo zijn ze meteen spontaner!

View this post on Instagram

FRIYAY

A post shared by ˗ˏˋ Marla Catherine ˊˎ˗ (@marlacatherine) on

#4. Mix en match

Zorg ervoor dat je een outfit draagt die past bij je omgeving. Let op kleur, maar ook op de vibes die er bij je outfit hangen. Zorg ervoor dat dit bij elkaar past, bij jou past en bij je feed past.

Het belangrijkste is natuurlijk gewoon om lekker bezig te zijn met je creativiteit en het naar je zin te hebben. Wees je ervan bewust dat niet elke foto perfect hoeft te zijn en dat juist spontane foto’s vaak het leukst zijn! En nu? Go and enjoy your next shoot!

Gebruik jij veel Instagram?

Lees ook

>Apps en tips voor de perfecte Instagramfoto
>4x Instawaardige fotoplekjes in Rotterdam

Bron beeld: Jordan McQueen via Unsplash

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.