fbpx

Vind jij plannen saai en stom? Think again! Volg deze supertoffe instagram accounts vol mooie plaatjes van planners en wedden dat je meteen wil plannen als een pro?

@Focusign

Judy van Focusign plant heel haar leven in bulletjournals. Het ziet er altijd super mooi uit en daarnaast heeft ze op haar YouTube account ook nog eens tips voor scholieren.

@studyingwithlily

Af en toe wat motivatie nodig om je huiswerk te maken? Check dan eens het Instagram profiel van Lily. Verliefd op haar spulletjes? Ze heeft een eigen webshop waar ze stationary spulletjes verkoopt.

@emily_studies

Emily is een echte natuurkunde en biologie girl. Haar samenvattingen zien er altijd mega fancy uit en doordat je ze erg goed kunt lezen, leer je er ook nog eens iets van!

@studywithinspo

Zijn de herfstkleuren jouw happy colors? Bekijk dan snel eens de Instagram pagina van Brian. Haar vrolijke flatlays maken je sowieso gemotiveerd om flink met je huiswerk aan de slag te gaan!

@journalspiration

Dol op wit en minimal art? Bekijk dan snel eens de prachtige planner van Marie. Haar feed is perfect wit en clean en haar tekeningen zijn prachtig!

@mylittlejournalblog

Ben jij helemaal gek op handlettering en vrolijke kleurtjes? Check dan eens het Instagramaccount van Sara. Deze Spaanse chick kan heel goed tekenen en is ook nog eens een pro in plannen!

Hoe plan jij je schoolwerk in?

> Zo gebruik je een bulletjournal
>4x plantips voor je huiswerk

Bron beeld: STIL on Unsplash
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.