fbpx

Interview: Fashion Chicks’ Liza Sips

Nu al de leukste film van het jaar: Fashion Chicks, waarin alles draait om mode, bloggen én jongens. Vanaf nu draait hij in de bios. GRLMAG sprak met hoofdrolspeelster Liza Sips over mode, social media en mean girls.

De film

Liza speelt Esmee, een meisje dat ervan droomt om modeontwerpster te worden. Ze kleedt zich echter alles behalve fashionable en wordt ook nog eens gepest. Dat verandert snel als ze wordt aangenomen bij modebedrijf Wolff Fashion. Ze creëert haar online alter-ego Lizzy en groeit uit tot een populaire blogger.

fashion_chicks_37021215_st_1_s-high

“IK BEN ESMEE QUA INNERLIJK EN LIZZY QUA UITERLIJK”

Esmee groeit uit van een loser tot een stijlicoon. Hoe was je vroeger zelf op school?

“Ik was echt een typisch tienermeisje! Ik deed lekker mijn ding met vriendinnen en hield me graag bezig met mode, make-up en jongens. Maar ik was ik niet bezig met wat cool was en wat niet, dat zie je in Fashion Chicks wel heel erg.”

Je speelt eigenlijk een dubbelrol. Op wie lijk je zelf het meest, Esmee of Lizzy?

“Ik dacht eerst dat ik helemaal Lizzy was en dat Esmee moeilijk zou zijn om te spelen. Maar eigenlijk moest ik bij Lizzy veel meer nadenken dat het arroganter moest en snapte ik Esmee heel goed. Ik denk dat ik zelf Esmee ben qua innerlijk, en Lizzy qua uiterlijk.”

Welk stijladvies zou je aan je jongere zelf willen geven?

“Als ik iets vreselijk vind is het mijn outfits van vroeger terugzien! Dan denk ik echt: `Waarom had ik dat aan?’ Maar je stijl verandert natuurlijk heel snel dus trek vooral aan wat je nu leuk vindt. Mijn beste advies is eigenlijk niet terugkijken, ha ha!”

Esmee heeft een bijbaantje als schoonmaakster, heb je zelf vroeger een bijbaantje gehad?

“Ik heb eigenlijk van jongs af aan acteerklussen gedaan, dus ik hoefde niet echt op zoek naar een baantje. Maar er was een moment dat ik de droom had om in het souvenirwinkeltje in het Dolfinarium te werken. Dat leek me fantastisch! Ik werd aangenomen, maar een week later kreeg ik een rol in GTST. Dus die droom heeft het helaas nooit gehaald.”

fashion_chicks_37021215_st_5_s-high

Je speelt samen met B-Brave, hoe vond je dat?

“Het zijn onwijs leuke jongens! Ik heb vooral veel samengewerkt met Kaj, voor hem was het zijn eerste acteerklus. Soms moesten we wel gênante dingen doen, dan moest ik bijvoorbeeld water over zijn kruis gooien en dat droogdeppen, ha ha. En natuurlijk de zoenscènes. Maar het ging allemaal heel goed.”

Esmee heeft last van een groep Mean Girls, hoe ga je zelf om met zulke meiden?

“Ik probeer me er niets van aan te trekken. Als iemand gemeen doet, ga ik dat uit de weg. Jij hoeft niet iedereen aardig te vinden, en niet iedereen hoeft jou aardig te vinden. Je weet zelf wie je vriendinnen zijn en zij zijn het belangrijkste!”

fashion_chicks_37021215_st_2_s-high

Sociale media spelen in Fashion Chicks een belangrijke rol. Ben je zelf verslaafd aan social media?

“Helemaal niet juist! Ik heb een Instagramaccount en dat vind ik heel erg leuk, omdat het een soort fotodagboek is. Maar zelf vergeet ik heel vaak een foto te maken. Ik loop zelfs een beetje achter, ik heb bijvoorbeeld ook geen Snapchat.”

Fashion Chicks met Liza Sips draait vanaf vandaag in de bioscoop. Ga jij hem bekijken?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.