fbpx

Interview: Manuel Broekman

 

Haal je favoriete rokje maar vast uit de kast, want de film Rokjesdag draait vanaf vandaag in de bioscopen. GRLMAG sprak met acteur Manuel Broekman over daten, versiertrucs en koken.

De film

Manuel speelt Rens, een knappe jongen die voor de lol meedoet aan een kookcursus om daar dan zoveel mogelijk meisjes te scoren. Hij is een echte hunk en hoeft daarom niet veel moeite te doen voor de meisjes. Totdat hij iemand ontmoet tijdens het avondje koken…

Rens, jouw personage in Rokjesdag heeft geen versiertrucs nodig, maar wat is jouw beste versiertruc?

“Eigenlijk heeft het deels met zelfzekerheid te maken. Ik vind dit leven super leuk en ik ben nu helemaal happy. Kom met mij op deze trein, want het is top. Het enthousiasmeert denk ik het meisje en ze vinden het dan leuk om te checken hoe ik leef. Dan ga je er samen in en soms is het voor een korte tijd of het is voor levenslang.”

MIJN IDEALE DATE IS ALSOF JE IN EEN FILM ZIT

Hoe ziet jouw perfecte date er uit?

“Mijn ideale date is alsof je in een film zit. Dat je denkt: wat is dit allemaal? Dat je samen op pad gaat en geen plannen hebt. Maar dat je denkt als het zonnig is: kom laten we gaan wandelen en dat je dan in het park een leuk terrasje ziet.”

In de film doet Rens mee aan een kookcursus om zoveel mogelijk meiden te scoren. Zou jij zelf meedoen aan zo’n cursus? 

“Ik vind het heel goed dat dit soort dingen bestaan! Ik heb zelf nog nooit zoiets gedaan, ook niet aan Tinder, maar hoe leuk is het? Je bent dan echt geen treurig type, maar je bent gewoon op zoek naar een leuk iemand. Dat is toch tof? Risico’s lopen en gaan. Wat heb je te verliezen?!”

ALS ER LIEFDE ZIT IN WAT JE MAAKT, WERKT HET AL

Met welk gerecht verover jij een meisje?

“Als er liefde zit in wat je maakt, dan werkt het al. Net zoals in Lady en de Vagebond, dat je een lekkere bolognese maakt. Dat vind ik zelf heel lekker en je moet natuurlijk wel iets maken wat je zelf lekker vindt.”

Wat is jouw tip voor alle single ladies? 

“Als je die angst voelt en niet op een jongen durft af te stappen, ga er dan toch gewoon op af.  De hele tijd als je nee denkt, denk eens ja!”

Manuel is vanaf vandaag te zien in de must-see film Rokjesdag. Ga jij hem zien? Dit weekend delen ook Barbara Sloesen en Stijn Fransen hun datingtips & versiertrucs op GRLMAG.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.