fbpx

6 irritante dingen die koppels doen op Instagram

Of je nou in een gelukkige relatie zit of bij de bittere singles hoort (join the club), er zijn bepaalde dingen die je gewoon niet op je feed hoeft te zien. Dit zijn 6 irritante dingen die koppels doen op Instagram.

#1. Kleffe reacties onder elkaars foto’s.

We kennen allemaal wel een stel dat áltijd op elkaars foto’s reageert. Don’t get us wrong, het is cute en je mag best laten weten dat je vindt dat bae er goed uitziet. Maar iedere keer een hele alinea vol kleffe koosnaampjes? Really, guys? Really?!

#2. Screenshots van hun gesprekken posten.

Whyyyy?! Waarom zouden je Instagramvolgers in vredesnaam jullie gesprekken willen lezen? Stuur het gewoon naar je bestie en hou onze feed vrij van gesprekken zoals deze:

via GIPHY

#3. Veel te lange (en kleffe) captions.

De overvloed aan selfies van die twee op je feed is één, maar dan hebben we nog al die lange, kleffe captions… Captions horen geen liefdesbrieven naar je partner te zijn, ‘kay? Daarnaast leest niemand ze waarschijnlijk toch.

#4. Wanneer ze veel te intieme foto’s posten.

Sommige dingen moeten privé blijven, en dit geldt ook voor bepaalde foto’s. De meest intieme momenten hoeven echt niet gedeeld te worden met andere mensen.

#5. Wanneer ze alleen nog maar elkaar posten.

Ben ik de enige die wel eens is vergeet hoe haar vriendin eruitziet aangezien ze alleen nog maar foto’s van haar vriendje online zet? Hm?

#6. Alle “anniversaries” online zetten.

Anniversaries horen bijzonder te zijn. Iedere maand vieren dat jullie weer “een maandje verder” zijn? Meh.

via GIPHY

> Deze dating struggles herkennen alle awkward girls
> Deze 10 dingen herken je als je BFF een vriendje krijgt

Bron beeld: Unsplash 

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.