fbpx

Dit is de betekenis van jouw droom

 
Heb jij wel eens gedroomd dat je tanden uitvallen of dat je ineens naakt op het schoolplein staat? Dat is niet zomaar! Wil je weten wat jouw droom betekent? Lees dan snel verder.

  1. Je wordt achtervolgd. Droom je vaak dat je wordt achtervolgd? Dan is de kans groot dat je een uitsteller bent. Je stelt een grote taak of belangrijk iets uit en daar krijg je stress van. Je hebt het gevoel dat iets, of in het geval van je droom, iemand je op de hielen zit. Misschien maar snel die taak afmaken, dan ben je van deze nare droom af!
  2. Je chillt met een bekend iemand. Ben je in je droom aan het chillen met Emma Watson of Selena Gomez? Grote kans dat je deze celeb bewondert en jullie dezelfde idealen nastreven!
  3. Je haalt een onvoldoende voor een toets. De grootste nachtmerrie van elke scholier en nu specifiek voor elke examenkandidaat: een onvoldoende halen. Vaak gaat deze droom gepaard met veel stress en tijdgebrek. No worries, dit betekent niet dat je inderdaad een onvoldoende gaat scoren voor je proefwerk. Het betekent alleen dat je waarschijnlijk bang bent om te falen.
  4. Je bent plotseling naakt. Super eng natuurlijk, je staat naakt op het schoolplein en iedereen lacht je uit. Naakt zijn, staat voor kwetsbaarheid, blijkbaar zit er een grote verandering aan te komen en ben je daar een beetje nerveus voor.
  5. Je tanden vallen uit. Tanden staan voor je zelfverzekerdheid, als je tanden uitvallen kan het zijn dat je je toch niet zo zeker voelt in dat nieuwe jurkje of je dat nieuwe kapsel misschien toch niet moet nemen.

Herkenbaar?

Door deze 3 tricks slaap jij veel beter
5 tips om je beter te concentreren

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.