fbpx

It’s official! Er komt een spin-off van Pretty Little Liars

Pretty Little Liars-fans opgelet! Na dit nieuws kan jouw dag namelijk niet meer stuk. Het eerste seizoen van de spin-off van Pretty Little Liars is namelijk een feit.

Volgens de website E! News heeft het netwerk Freeform bevestigd dat er tien afleveringen komen van de serie The Pefectionists. Sasha Pieterse en Janel Parrish, die in PLL Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal spelen, hebben allebei een rol in de serie.

De show is gebaseerd op het boek The Pefectionists van de PLL-auteur Sara Shepard. Het verhaal speelt zich af in het stadje Beacon Heights, waar alles perfect lijkt. Maar niks is minder waar. Alle stress om maar perfect te lijken zorgt zelfs voor de eerste moord in Beacon Heights. Achter elke perfectionist zit een geheim, een leugen en de behoefte aan een alibi. Benieuwd? Check snel de trailer hieronder.

Funny fact: Janel en Sasha zijn niet de enige bekende die een rol hebben in de serie. Kelly Rutherford, die Lilly van der Woodsen speelde in Gossip Girl, heeft ook een rol in The Perfecionists. Jammer genoeg moeten we nog wel even wachten op de nieuwe serie. The Perfectionists is in 2019 te zien.

> Sad news: Fifth Harmony neemt officieel afscheid
> Dit moet je weten over zangeres Billie Eilish

Bron beeld: Freeform

 

 

Samantha Lakker
Samantha Lakker

Samantha is een Journalistiekstudent met een lichtelijke (mega) shopverslaving. Ze kan uren naar make-up tutorials kijken en zit iets te vaak op Netflix. Ze is het gelukkigst als ze ooit nog een keertje een kopje koffie met Khloe Kardashian mag drinken.Goals!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.