fbpx

OMG: Justin Bieber en Hailey Baldwin plannen hun bruiloft al

Het is minder dan een week geleden sinds Justin Bieber Hailey Baldwin ten huwelijk heeft gevraagd, maar de trouwplannen zijn blijkbaar al in volle gang volgens een bron van People.

Volgens de bron gaan Biebs en Hailey voor een simpele ceremonie. “Voor nu willen ze een kleine ceremonie met hun families. Ze plannen geen grote celebrity wedding. Ze trouwen omdat ze van elkaar houden en willen geen overdreven bruiloft.”

Oeh alleen met de familie… Betekent dit dat we Kendall Jenner niet zullen zien als Hailey’s maid of honor? Dat zou jammer zijn! Maar het idee van JB’s kleine broertje Jaxon als zijn best man is wel héél schattig. Justin brengt ook aardig wat tijd door met z’n nieuwe schoonfamilie. Volgens de bron brachten JB en Hailey’s vader, Stephen Baldwin, woensdag tijd door met z’n tweeën. “Justin is nog nooit zo gelukkig geweest.”

Helaas zijn er helaas nog geen andere details bekend over de bruiloft. We zijn wel erg benieuwd: wordt het een kleine beach wedding op de Bahamas (waar ze verloofd zijn)? Een private ceremonie in JB’s achtertuin? Canada? En de belangrijkste vraag: kunnen we JB met of zonder snor verwachten?

> OMG! Justin Bieber wordt Cupido voor zijn volgende project
> Justin Bieber sloeg een man tijdens Coachella

Bron beeld: Instagram

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.