fbpx

OMG! Justin Bieber is gespot met een ander

Slecht nieuws, Jelena fans. Zoals jullie weten hebben Selena Gomez en Justin Bieber officieel een “break” genomen, en het ziet ernaar uit dat Justin al verder gaat. Hij is namelijk gespot met een ander tijdens een Craig David concert in California.

Het duurde niet lang voordat fans de mystery girl herkenden als Baskin Champion, een Sports Illustrated swimsuit model.

Champion en Bieber waren gespot in het VIP-gedeelte van Craig David’s Concert. Volgens Entertainment Tonight stond Justin met zijn arm om haar middel en zag het er de hele show behoorlijk cozy uit. Later werd het duo ook door de paparazzi gefotografeerd en werd Champion gezien toen ze Justin’s huis verliet…

En Selena? Zij geniet van haar vakantie met vrienden op een jacht in Australië. Betekent dit dan dat het écht klaar is? Met Jelena weet je het natuurlijk nooit. De twee lijken het in ieder geval prima naar hun zin te hebben, alleen niet met elkaar. En gezien Selena’s bijna fatale niertransplantatie, zijn wij blij dat ze haar eigen ding doet. As for Jelena… Time will tell!

> OMG! Plant Miley Cyrus een secret wedding met Liam Hemsworth?
> Zó reageerde Kylie Jenner op een shady tweet over Stormi

Bron beeld: NRK P3

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.