fbpx

Dit speelt er tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin

Afgelopen weekend werden Justin Bieber en Hailey Baldwin samen gespot in Miami. Geen wonder dat de rumours meteen weer begonnen: zijn Hailey en Justin weer bij elkaar? Volgens een bron van E! News bezochten de twee overdag de kerk en gingen ze iedere avond samen uit.

Met de camera’s erbij waren de twee niet bepaald klef, maar blijkbaar ging het er anders aan toe in de club… “In de club waren ze aan het dansen en had hij heel vaak zijn arm om haar heen,” vertelde de bron. “Ze lijken heel close en comfortabel met elkaar.” Ze waren het hele weekend onafscheidelijk, en volgens de bron hebben de twee erg veel gemeen. Zo zijn ze beide erg veel bezig met de kerk en houden ze van feesten. Dit weekend samen in Miami heeft hun band dan ook goed gedaan. “Ze hebben eindelijk hun vriendschap weer opgepakt, en hebben ingezien dat ze oprecht veel plezier hebben samen.” Hmm, vriendschap? Volgens de insider zijn ze ook beide zeker weten single. Na Jelena’s break had Justin kort iets met Baskin Champion, maar dat (wat het ook was) is weer voorbij. En Hailey en Shawn? Die bleken ook gewoon vrienden te zijn…

Een andere bron vertelde Us Weekly dat het helemaal zo gek niet is dat Justin en Hailey weer samen zijn. “Hailey heeft altijd van Justin gehouden en ze waren beste vrienden, dus het is geen verrassing,” vertelde de bron.

And there’s more! We hadden dit ergens misschien wel kunnen zien aankomen, aangezien Justin in 2016 in een interview met GQ vertelde dat Hailey iemand is waarvan hij echt houdt. “Wat als Hailey het meisje is waarmee ik uiteindelijk trouw?” Yep, he really said that! We zijn benieuwd hoe het nu uitpakt tussen Hailey en Justin… And we’ll keep you posted!

> OMG! Justin Bieber wordt Cupido voor zijn volgende project
> Gaat Selena Gomez’ nieuwe nummer over Justin Bieber?

Bron beeld: Instagram 

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.