fbpx

Krijgt Justin Bieber een eigen kledinglijn?

Yes, je leest het goed! Justin Bieber is van plan om een plekje in de fashion industry te veroveren. Is er iets wat JB niet kan?! Volgens TMZ is Justin’s bedrijf bezig geweest met het vaststellen van zijn nieuwe handelsmerk “Drew” (Justin’s tweede naam) voor verschillende items: shorts, jeans, rokken en meer.

Ook namen als “The House of Drew” en “La Maison Drew” zijn gebruikt door Justin’s bedrijf. Decisions, decisions! Dit is de derde keer dat Biebs zijn tweede naam als handelsmerk wil inzetten, en we hopen écht dat hij er nu mee doorgaat.

Lucky for Justin, heeft hij al wat ervaring in de fashionwereld. In 2016 bracht hij een collectie uit bij Barneys NY, designed door Fear of God’s Jerry Lorenzo. Deze collectie zat vol sweatshirts, bombers, graphic tees en een leren jack. Pretty much all onze faves dus. Justin bracht dat jaar ook een collectie uit in samenwerking met H&M, remember?

Sooo, fingers crossed dat “Drew” straks echt een feit wordt. We’ll keep you posted!

> Kylie Jenner deelt een té lief filmpje van Stormi 
> Yay! Netflix komt met een nieuwe binge worthy serie

Bron beeld: NRK P3

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.